Сделка на деня
Откривателят на природата - твърда корица
29.75 лв.

В настоящия раздел ще Ви информираме как и при какви условия можете да върнете закупена стока. 

Имате право да се откажете от договора за покупко-продажба на стоки от Kanira.bg, без да посочвате причини за това в 14-дневен срок от датата на получаване на стоката.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление. Можете да попълните и подадете по електронен път стандартния формуляр за отказ (Приложение 1 към Общите условия), като го изпратите на електронен адрес за кореспонденция:  office@kanira.bg, в срок не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на приемане на доставката.  Когато получим Вашето заявление, ние ще Ви изпратим на посочената от Вас електронна поща потвърждение за получаването на отказа.

За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.

Ако се откажете от договора, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ. Възстановяването на сумата ще извършим по начин, по който сме я получили от Вас при покупката на стоката.

Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Очакваме да ни изпратите и да ни върнете обратно стоките на адрес: гр. София, п.к. 1618 ж.к. Бъкстон, бл. 27, вх. Г, ет. 1, ап. 50 или до офис на куриерска фирма, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа от договора. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок.

Вие трябва поемете преките разходи по връщане на стоките, чиято стойност е в размер на сумата за доставка, определена от съответния куриер.

Ние нямаме задължение да възстановяваме допълнителните разходи за доставка на стоките, когато изрично сте избрали начин на доставяне на стоките, различен от вида стандартна доставка, която предлагаме.

 

Вие имате правото да предявите рекламация на доставената стока при следните условия: 

  1. Доставената стока явно не съответства на заявената при покупката от Вас и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  2. Цената, която следва да заплатите, не съответства на дължимата сума.
  3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

В тези случаи разходите за връщането на несъответстващата стока са за наша сметка.

Вие можете да предявите рекламация на e-mail: office@kanira.bg или на телефон 0888 148 463

В случай, че предявите рекламацията писмено, ще потвърдим нейното получаване на посочения от Вас e-mail и ще се свържем с Вас.

 

Когато връщате стоките сте длъжни да спазите следните условия:

  1. Продуктът е запазен в оригиналния си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, целостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката
  2. Продуктът е без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.
  3. Върнатият продукт е придружен от оригиналните документи, издадени от КАНИРА ООД (фактура, касов бон и други) получени заедно с поръчката.
  4. При направен отказ от договора за покупко-продажба на стоки от Kanira.bg транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.
  5. При предявена рекламация разходите за връщането на несъответстващата стока са за сметка на Kanira.bg.

Ако не са спазени горепосочените условия, Вашето искане за рекламация (замяна) няма да бъде разглеждано.

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ можете да изтеглите от ТУК.