Сделка на деня
Откривателят на природата - твърда корица
29.75 лв.

Условия за доставка

Възлагането и изпълнението на поръчките се извършва съгласно общите условия на Kanira.BG.

 

Място на доставка

Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Вас адрес за доставка. 

Ние не носим отговорност в случай, че посочите грешни или неверни данни.

 

Стойност на доставката

Общата стойност на доставката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта, както и такса наложен платеж. Цената на доставката е 6 лв. Доставката се извършва  от куриер. Kanira.bg ползва услугите на куриерските фирми "Спиди", "Еконт" и "Рапидо".

 

Цени и плащания

Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.

Може да платите по един от следните начини*:

1. Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) - купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.

2. Плащане по банков път - поръчката се обработва и изпраща едва след като заплащането на дължимата сума от страна на купувача е постъпила по банковата сметка на продавача. При получаване на пратката купувачът не дължи никакакво заплащане на куриера.

Общата сума, която следва да заплатите е цената на всички стоки или книги (кошницата) плюс 6,00 лв. - цена за доставка до всяка точка на България.

* При покупка на стойност над 50 лв. доставката е безплатна. Kanira.bg ползва услугите на куриерските фирми "Спиди", "Еконт" и "Рапидо".

 

Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.

 

Плащанията на поръчките на книгите от електронен магазин Kanira.bg се извършват съгласно посочения по-горе раздел “Плащане “.

 

Срок на доставка

Срокът на доставка е от два до пет работни дни, с изключение на местата, които се обслужват по график, като същият може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или при други форсмажорни обстоятелства с до седем дни. В случай на забавяне Kanira.bg ще Ви уведоми за това.