Сделка на деня
Откривателят на природата - твърда корица
29.75 лв.

Електроенергетиката на България

Настоящият труд проследява изграждането на електроенергетиката в България от нейното начало до първото десетилетие на 21 век. Неговата цел е да опише основните факти и събития, които характеризират развитието на отрасъла.

още...
Цена: 36.00 лв.

Пирин - по била и върхове. Пътеводител.

Богато илюстрован туристически пътеводител за високия Пирин. Книгата има за цел да допълни и обогати туристическата информация, съдържаща се в бързо превърналите се в библиографска рядкост книги - "Пирин - туристически траверси" и "Пирин - илюстрована още...

Цена: 17.00 лв.

Вишнево клонче

Вакон, 2018 г.

Пътешествие из бита, морала, философията и храната на японците

„Какво е истинското лице на народа, за чийто портрет чуждестранните автори най-често са използвали само две бои: или само розова, или само черна – описвайки или гейши в кимоно, или още...

Цена: 16.00 лв.

Знамената по света - 200 стикера със знамена

Парнас, 2018 г.

Книжката е тип атлас, като на всяка страница има континент с ярко открояващи се държави в различни цветове. На средния разтвор са стикерите със знамената. 

Целта е всеки стикер да намери държавата си. В края на книжката ще намерите кръстословици и още...

Цена: 9.50 лв.

Алманах - пътеводител на Пловдив и околностите му

Фототипно издание

Издаден през далечната 1928 година, „Алманахъ - пътеводителъ на Пловдивъ и околностите му“ е двуезичен справочник – на български и френски език, нещо наистина новаторско за това време.

Книгата е фототипно издание и още...

Цена: 14.00 лв.