Сделка на деня
Откривателят на природата - твърда корица
29.75 лв.

Празникът на Вси светии

Ера, 2018 г.

"Празникът на Вси светии" е посветен на П. Г. Удхаус, който е бил голям почитател на Агата Кристи. Романът отново среща Поаро с ексцентричната писателка Ариадни Оливър - образ, който се смята за прототип на самата авторка.

"Веднъж видях още...

Цена: 12.99 лв.

Мозайка от убийства

Еднорог, 2018 г.

"Бутилка вино. Голям пакет тортила чипс и бурканче пикантен сос. За гарнитура: пакет цигари (знам, знам). Дъжд, който барабани по прозорците. И една нова книга.Има ли нещо по-хубаво?"

Когато Сюзан Райланд, редактор в лондонско издателство, започва да още...

Цена: 21.90 лв.

Дъщерята на нинджата. Разследванията на шиноби - книга 4

Труд, 2018 г.

Есен, 1565 г. Когато дъщерята на известен актьор е убита на брега на река Камо в Киото, изкусният нинджа Хиро и отец Матео са единствената надежда за справедливост.

Политическото напрежение непрестанно расте след неотдавнашната смъртта на шогуна, още...

Цена: 14.99 лв.

Паяжината и други истории

Ера, 2018 г.

В колекцията "Паяжината и други истории" Агата Кристи както винаги ни среща с различни и интригуващи образи, които печелят симпатии или презрение, но никога не ни оставят безразлични... Потопете се в изкусни престъпления и блестящи разкрития в още...

Цена: 11.99 лв.

Кръв по снега

Емас, 2018 г.

„И така, да обобщя: не умея да шофирам дискретно, мек съм като памук, бързо хлътвам, лесно ми пада пердето и съм пълна скръб в сметките. Попрочел съм това-онова, но знанията ми са много оскъдни – и то все в непрактични области. И пиша по-бавно, отколкото растат още...

Цена: 13.00 лв.