Сделка на деня
Откривателят на природата - твърда корица
29.75 лв.

Малка история на философията

"Малка история на философията" представя огромния обхват на човешкия стремеж към философски размисъл и приканва всички ни да се включим в дискусията. 

Книгата е предназначена и би била интересна както за млади читатели, така и за възрастни, още...

Цена: 15.30 лв.

Шопенхауер между воля и предстaва

Милениум, 2018 г.

Обявеният за „философ на песимизма“ Артур Шопенхауер е роден в Полша на 22 февруари 1788 г. в семейство на заможен търговец. Очакванията да наследи семейния бизнес отрано са попарени заради отявления интерес на младежа към философията и хуманитарните още...

Цена: 8.00 лв.

История на западната философия, том 3: Съвременна философия

Skyprint, 2018 г.

Tретият, последен том на „История на Западната философия“ от Бъртранд Ръсел (1872-1970), e смятана за едно от най-значимите философски изследвания на всички времена. Авторът, потомствен аристократ, математик по образование и носител на Нобелова награда за още...

Цена: 34.90 лв.

Основни понятия в китайската мисъл и култура, книга 2

„Основни понятия в китайската мисъл и култура“ е поредица, представяща основните термини, понятия и идеи на китайската мисловна култура, които са същностни за навлизането в света на китайската философия, хуманизъм, духовност и ценности.

Всеки том още...

Цена: 12.00 лв.

Феноменология на чувствата

Но сърцето е обиталище и на омразата. Любовта е положителна, съграждаща и животворна. Омразата е отрицателна, разрушителна и смъртоносна, Радостта е пълнота и момент на съвършенство. Човек има това, което е искал. Споделената радост е умножена радост.

В още...

Цена: 30.00 лв.