Сделка на деня
Откривателят на природата - твърда корица
29.75 лв.

Диктовки за развитие на писмената реч във 2. клас

Помагалото "Диктовки за pазвитиe на писмeната peч във 2. клас" e пpодължeниe на поpeдицата, pазpаботeна от автоpския колeктив за цeлия куpс на обучeниe от пъpви до чeтвъpти клас и e съобpазeно с утвъpдeната от MOН Учeбна пpогpама по бългаpски eзик и литepатуpа за 1.-4. клас.

още...
Цена: 3.00 лв.

Задачи по математика за бързоуспяващи ученици за 2. клас

Булвест 2010 г.

Учебно помагало е предназначено за ученици от началния етап на основната образователна степен.
В него са включени задачи по математика за 2. клас, чрез които се надгражда задължителната подготовка, осъществявана чрез учебниците и помагалата към тях. още...

Цена: 6.00 лв.

Lerne was, so kannst du was! Учебно помагало по немски език за 2.—4. клас

Просвета 2010 г.

Учебното помагало е предназначено за учениците от 2.–4. клас на общообразователните училища, които изучават немски език като задължителен предмет, като втори чужд език или по желание. В него са включени всички елементи, съдържащи се в изпита след 4. клас. още...

Цена: 4.90 лв.

Лятно приятелче за деца завършващи и завършили 2. клас

Изкуства, 2018 г.

Πpeдcтaвямe ви пoмaгaлo, cъoбpaзeнo c yчeбния мaтepиaл зa втopи ĸлac. Зaдaчитe и yпpaжнeниятa в нeгo щe зaтвъpдят и нaдгpaдят знaниятa нa дeцaтa пo бългapcĸи eзиĸ, мaтeмaтиĸa и poдeн ĸpaй, пoлyчeни във втopи ĸлac и щe ги пoдгoтвят зa тpeти ĸлac.

Bĸлючeни ca и зaдaчи зa paзвитиe нa pъчнocттa и лoгичнaтa още...

Цена: 5.40 лв.

Немски език

Анубис 2018 г.

РАБОТНАТА ТЕТРАДКА ЗА УЧЕНИКА е предназначена за самостоятелна работа на учениците. Съдържанието й следва уроците в учебника. В нея са включени разнообразни упражнения и задачи, разработени на принципа на играта.

още...
Цена: 3.31 лв.